Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Teroristul din Nisa a participat la o manifestație pentru drepturile “refugiaților” – VIDEO
Florin Răchitan  - Luni, 1 August 2016

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, cel care a ucis luna trecută 84 de oameni, călcându-i cu un camion pe faleza Promenade des Anglais din Nisa, a participat cu puțin timp înainte de atentatul terorist la o manifestație pentru drepturile refugiaților blocați la granița franco-italiană.

El a fost surprins în prim-plan într-o filmare video, făcută publică pe site-ul cotidianului italian Il Giornale, ascultând cu mare interes un discurs rostit de unul dintre organizatorii protestului de la punctul de trecere a frontierei Ventimiglia, la o aruncătură de băț de Nisa.

Acțiunea s-a desfășurat sub egida organizației No Borders, cunoscută pentru sprijinul pe care îl acordă grupurilor agresive de imigranți gata să provoace scandaluri cu autoritățile țărilor-gazdă, așa cum s-a întâmplat în “jungla” din Calais sau, mai recent, la granița Serbiei cu Ungaria, unde zeci de “refugiați” au primit șepci roșii și bannere cu slogane hipsterești în timp ce făceau greva foamei în speranța că vor convinge autoritățile maghiare să deschidă frontiera, pentru ca ei să poată să-și continue drumul spre Germania. Ghinion!

Potrivit dezvăluirilor din presa internațională, sprijinul organizației No Borders nu se reduce doar la șepci roșii, ci și la informații despre tarifele autobuselor sau transportul cu ferry-boat pe traseele pe care vin migranții dinspre Orientul Mijlociu sau Africa spre Europa, dar și adresele oficiilor bancare unde pot să ridice sume de bani primite prin Western Union.

Unul dintre principalii sponsori ai organizației No Borders este un ONG gigant denumit UNITED for Intercultural Action, care a pus la punct campania “Refugees Welcome” de anul trecut, la care au pus botul nemții ce-i așteptau cu banane și ursuleți de pluș pe imigranți în gara din Munchen.

La rândul lui, UNITED este sprijinit financiar de Comisia Europeană și de Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului american George Soros, eminența cenușie din spatele multor catastrofe care s-au abătut asupra lumii în ultimele decenii. Hopa!

Tags: terorist  nisa  soros  


2394 vizite
Distribuie pe